Leerlingen Ouders Medewerkers Stage
PrO Almere

Schoolprogramma

Hoe is het onderwijs georganiseerd?

Schooltijden:
Een schooldag op PrO Almere begint om 08.30 uur en eindigt om 16.10 uur. Voor de onderbouw zitten daar twee pauzes in; een kleine en een grote. Als de les om 8.30 uur begint dan eindigt de dag om 14.40 uur. Als de les begint om 10.15 uur dan eindigt de dag om 16.10 uur.
De lessen...

Lees verder...

Hoe is de begeleiding

PrO Almere is geen gewone school, dus de leerlingbegeleiding heeft extra's waar op gewone scholen geen geld voor is, zoals:

Kleinere groepen
Op PrO Almere bestaat in leerjaar 1 en 2 een groep uit maximaal 14 leerlingen. Dat betekent dat er per leerling meer begeleidingstijd is.

Elke groep ...

Lees verder...

Welke vakken krijg je op PrO Almere?

Welke vakken de leerlingen krijgen, hangt af van het leerjaar waarin ze zitten. Zo kan er een onderscheid gemaakt worden tussen de eerste twee leerjaren (onderbouw), leerjaar 3 (oriëntatiejaar) en de leerjaren 4, 5 en 6 (sector).  Leerjaar 1 en 2
 - AVO (Algemeen vormend onderwijs): rekenen...

Lees verder...

Ouder-school contacten

Hoe vaak en wanneer er contact is tussen ouders en school, is natuurlijk niet waterdicht te vertellen. Hoe vaak u of wij dat nodig vinden, is van tevoren niet te zeggen. Maar er zijn een aantal bijeenkomsten waarop wij u in elk geval zullen uitnodigen:

Aanmeldings- en kennismakingsgesprek

D...

Lees verder...

Praktijkonderwijs
Almere

Jouw school!

ProAlmere op Facebook
Nationale Academie voor Media en Maatschappij

PrO Almere
Postbus 10315, 1301 AH Almere
E-mail: info@proalmere.asg.nl
Contact
Disclaimer

ESF
 
 
 

Veelgevraagde informatie

Roosters
Vakanties
Vacatures