Leerlingen Ouders Medewerkers Stage
PrO Almere

Alleen jij bepaalt!


Leerlingen hebben kennis kunnen maken met de sport en hebben veel verhalen en ervaringen van de trainers mee gekregen.
Wie waren deze trainers… Dat waren niet de minste.

Allereerst Wouter van Atten, bestuurslid en vrijwilliger van de honkbalclub Almere 90. Jarenlang ervaring in het honkbal en enorm veel kijk op het spelletje. Daarnaast zet hij zich met ziel en zaligheid in voor de verenging en nu dus ook voor onze leerlingen die mee doen met het project AJB.
De hoofdtrainer is Danny Rombley. Een Nederlands international met ruim 100 wedstrijden in het oranje shirt op zijn naam. Meerdere WK’s en EK’s mee gemaakt en als toetje ook de Olympische spelen. Absoluut hoogtepunt is het winnen van de wereld titel tijdens het WK in 2011. Een unieke prestatie aangezien dit toernooi slechts 1 keer eerder door een Europees land gewonnen werd.

Deze Danny Rombley geeft leiding aan het AJB team. Wat is het AJB team?
Dit is een concept waarbij er een vereniging samenwerkt met een school en leerlingen daarmee de kans geeft om te sporten en om te leren omgaan in een vereniging.
Graag verwijs ik door naar de website van dit project waar heel duidelijk beschreven staat wat de bedoeling erachter is.

Kortom, leerlingen van PrO Almere kunnen het aankomende honkbal seizoen(vanaf februari tot november) gratis lid worden van het team. Het enige wat er van de leerling verwacht wordt is inzet en aanwezigheid. Elke leerling die mee doet zal zich gaan ontwikkelen in deze periode. Zowel in de sport als op sociaal gebied. Dit is een unieke kans voor onze leerlingen waar we als school super blij mee zijn en waar we erg trots op zijn.

De afgelopen jaren waren al enorm succesvol. Het eerste jaar zijn er 4 jongens de vereniging ingestroomd en het afgelopen jaar zijn dat er 11! Het team bestond uit vorig jaar uit 15 spelers dat wil zeggen dat 73% van de leerlingen die het afgelopen jaar mee hebben gedaan nu lid zijn van Almere’90 omdat zij verliefd zijn geworden op de sport!

EEN BELANGRIJK GEGEVEN VAN DIT ALLES IS DAT HET HELEMAAL GRATIS IS!!! Kleding, schoenen, handschoen, contributie. Alles zal worden geregeld door de stichting en de vereniging!!

Dit is een kans die we niet zomaar voorbij mogen laten gaan!

MELD JE DAAROM Z.S.M AAN BIJ DE GYMDOCENT!!
De eerste trainingen starten in de eerste week van februari, en na 3 weken zal er een definitieve inschrijving plaats vinden. Dus als je twijfelt, probeer het nog een aantal weken uit.

Voor vragen kun je terecht bij de gymdocenten!

Er is nog meer nieuws!

Lees snel verder voor meer nieuws vanuit:

Koningsbelt
TomPoes
Bachweg

Praktijkonderwijs
Almere

Jouw school!

ProAlmere op Facebook
Nationale Academie voor Media en Maatschappij

PrO Almere
Postbus 10315, 1301 AH Almere
E-mail: info@proalmere.asg.nl
Contact
Disclaimer

ESF
 
 
 

Veelgevraagde informatie

Roosters
Vakanties
Vacatures