Leerlingen Ouders Medewerkers Stage
PrO Almere

Opening nieuwe studio van PRO-RADIO Bachweg

Wethouder René Peeters opent op 28 maart de nieuwe studio van PrO Radio en Omroep Almere

Vanuit de nieuwe studio aan de Bachweg Almere doen trotse leerlingen van Pro Almere aan de J.S. Bachweg via www.OmroepAlmere.nl op 28 maart van 11.00 – 12.00  live verslag van de opening van de nieuwe studio door wethouder René Peeters. Na de opening zal de wethouder mogelijk ook het vignet Gezonde School uitreiken.  Het radioprogramma is die dag live te volgen via www.OmroepAlmere.nl

Programmering

Sinds dit schooljaar maken leerlingen van PrO Almere, loactie Bachweg,  vanuit een nieuwe studio in de school dagelijks een radioprogramma. Samen met Omroep Almere is deze studio gebouwd en via www.omroepalmere.nl zijn de programma’s dagelijks te beluisteren. De programmering is ook te vinden op de website van Omroep Almere.

Opening nieuwe studio door wethouder René Peeters

Op 28 maart om 11.00 uur zal wethouder René Peeters deze studio officieel openen. Leerlingen zullen de wethouder de studio laten zien en hem o.a. vragen naar zijn favoriete muziek. Daarna zal de wethouder een programma bijwonen, waarin er nog meer positief nieuws over PrO Almere te vertellen is.

Vignet Gezonde School

PrO Almere locatie Bachweg is de laatste maanden druk bezig geweest om het vignet Gezonde School te verkrijgen. Een school mag zich Gezonde School noemen als ze naast een gezonde kantine goede lessen geven in alle leerjaren over wat gezonde voeding betekent voor je lichaam. Een half jaar lang is er door leerlingen en docenten keihard gewerkt aan het behalen van het themacertificaat voeding. De kantine is verbouwd, wekelijks is er een nieuw aanbod van gezonde broodjes en soep, er zijn overal drinkwaterpunten in de school, het aanbod van de winkel, die door de leerlingen wordt beheerd is aangepast en er is nieuw lesmateriaal aangeschaft. Wethouder Peeters zal tijdens de live uitzending op PrO Radio vertellen of PrO Almere het Gezonde School vignet al heeft verdiend.

foto pro radio 1

pro radio 2

Er is nog meer nieuws!

Lees snel verder voor meer nieuws vanuit:

Koningsbelt
TomPoes
Bachweg

Praktijkonderwijs
Almere

Jouw school!

ProAlmere op Facebook
Nationale Academie voor Media en Maatschappij

PrO Almere
Postbus 10315, 1301 AH Almere
E-mail: info@proalmere.asg.nl
Contact
Disclaimer

ESF
 
 
 

Veelgevraagde informatie

Roosters
Vakanties
Vacatures